Αναίμακτη βλεφαροπλαστική

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PLASMA Η ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

Η βλεφαροπλαστική PLASMA είναι πρωτοποριακή μέθοδος .Το plasma έρχεται σε επαφή με την περίσσεια του δέρματος και προκαλεί εξάχνωση των επιφανειακών ιστών, έχοντας αποτέλεσμα “LIFTING» στην περιοχή του δέρματος, όπου εφαρμόζεται,

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Με αυτήν την τεχνική δεν αφαιρείται με νυστέρι η περίσσεια του δέρματος του άνω ή κάτω βλεφάρου. Ουσιαστικά, χρησιμοποιείται μία συσκευή που αξιοποιεί την ενέργεια του πλάσματος (plasma light). Με την μέθοδο αυτή επιτυγχάνουμε μικρή εξάχνωση της περίσσειας του δέρματος στο άνω και κάτω βλέφαρο με αποτέλεσμα ρίκνωση στα σημεία χαλάρωσης και ορατή σύσφιξη στο άνω ή στο κάτω βλέφαρο. Δεν προκαλείται έγκαυμα ή νέκρωση στο δέρμα παρά μόνο μικρός ερεθισμός που υποχωρεί τις επόμενες ημέρες.

Λόγω του μη επεμβατικού της χαρακτήρα απαιτούνται 2-3 συνεδρίες για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος. Δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις έντονης χαλάρωσης και συσσώρευσης λίπους στο κάτω βλέφαρο όπου η κλασική βλεφαροπλαστική θα δώσει την οριστική λύση.Με το Plexr η διαφορά είναι τόσο αισθητή που τα βλέφαρα του ασθενή δείχνουν 10 χρόνια νεότερα, φυσικά ανάλογα με το βαθμό της αρχικής τους χαλάρωσης. Επιτυγχάνουμε ουσιαστικά “νεαροποίηση” του δέρματος και ανόρθωση των βλεφάρων.Η βλεφαροπλαστική PLEXR είναι απόλυτα ασφαλής και έχει μόνιμο αποτέλεσμα.

EINAI EΠΩΔΥΝΟ

Εφαρμόζεται μια απλή αναισθητική κρέμα στην περιοχή των βλεφάρων 45 λεπτά πριν τη θεραπεία (τύπου Emla ή Xylocream)

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αφού φύγουμε από το ιατρείο του δερματολόγου δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τυχόν παρενέργειες . Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίας υπάρχουν κρούστες (κακαδάκια) σε όλη την περιοχή των βλεφάρων, οι οποίες διαρκούν 1 εβδομάδα και τις οποίες δεν πρέπει να τρίψουμε. Τις πρώτες 48 ώρες συνυπάρχει οίδημα (πρήξιμο) στα βλέφαρα. Σε 1 εβδομάδα οι κρούστες έχουν φύγει και αποκαλύπτεται η νέα επιδερμίδα, την οποία πρέπει να προστατεύουμε αυστηρά με αντηλιακή κρέμα για τους πρώτους μήνες.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ

Ουσιαστικά μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου, με προτίμηση τους χειμερινούς μήνες, όπου υπάρχει μικρότερη ηλιοφάνεια. Ο ασθενής έχει την αποκλειστική ευθύνη να προστατεύει με αντιηλιακή κρέμα τη “νεαροποιημένη’ επιδερμίδα των βλεφάρων του, για τους πρώτους μήνες μετά την εφαρμογή του PLEXR.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ?

Χρησιμοποιείται ακόμα στο σβήσιμο των ρυτίδων », ‘οπως είναι οι ρυτίδες καπνιστού (άνω χείλος), οι ρυτίδες στο πόδι χήνας, οι ρυτίδες στο λαιμό και στο μπούστο.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ

Το κόστος εξαρτάται από την επιφάνεια των βλεφάρων, όπου εφαρμόζεται το PLASMA Για παράδειγμα, μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στα κάτω ή μόνο στα άνω βλέφαρα ή ταυτόχρονα στα άνω και κάτω βλέφαρα.