Αφαίρεση τατουάζ

Η laser αφαίρεση τατουάζ είναι η πιο σύγχρονη και η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ. Χρησιμοποιείται ειδικό laser αφαίρεσης τατουάζ, το Q-Switch laser, το οποίο έχει την ιδιότητα να εκπέμπει ενέργεια που απορροφάται επιλεκτικά από τη χρωστική του τατουάζ αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς (επιλεκτική φωτοθερμόλυση). Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται άμεσα εστίαση όλης της ενέργειας στη χρωστική του tattoo χωρίς να προκαλείται έγκαυμα στο δέρμα. Το laser αφαίρεσης tattoo δρα διασπώντας τους κόκκους της χρωστικής σε πολύ μικρά σωματίδια. Τα σωματίδια αυτά στη συνέχεια, αναγνωρίζονται ως ξένα σώματα και αποβάλλονται σιγά σιγά(6-8 εβδομάδες) μέσω των φυσικών οδών απομάκρυνσης των άχρηστων συστατικών του οργανισμού ειδικά με το λεμφικό συστημα. Για το λόγο αυτό, για την πλήρη λέιζερ αφαίρεση τατουάζ χρειάζονται παραπάνω από μία συνεδρίες.

Ο αριθμός των συνεδριών που μπορεί να απαιτηθούν για τη λέιζερ αφαίρεση tattoo ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθός του , το βάθος που έχει μπει η χρωστική, την ποσότητα αυτής και το είδος του υλικού, το πόσο πρόσφατο και επαγγελματικά φτιαγμένο είναι το τατουάζ αλλά και το χρώμα του δέρματος. Ο χρόνος που μεσολαβεί από μία συνεδρία laser αφαίρεσης τατουάζ στην επόμενη, πρέπει να είναι αρκετός ώστε να προλαβαίνει ο οργανισμός να αποβάλλει την αποδομημένη χρωστική. Ένας ενδεικτικός χρόνος είναι περίπου 6-8 εβδομάδες, ενώ ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστεί για να αφαιρεθεί πλήρως ένα tattoo καθορίζεται από τους παράγοντες που προαναφέρθηκαν.

Το laser αφαίρεσης τατουάζ θα πρέπει να είναι μόνο το Q-Switch laser γιατι μόνο αυτό μπορεί επιλεκτικά να σπάσει την χρωστική του tattoo έχοντας διαρκεια παλμου σε nanoseconds .

Τα laser που χρησιμοποιούνται σε άλλες αισθητικές εφαρμογές, όπως στην αποτρίχωση, τις ευρυαγγείες ή την ανάπλαση του δέρματος, δεν είναι κατάλληλα για την αφαίρεση tattoo. Τα πιο εύκολα στην αντιμετώπιση χρώματα είναι τα πιο σκούρα, όπως μαύρο, μπλε, και γκρι ενώ τα πιο ανοιχτά χρώματα όπως κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, λευκό και τα φωσφοριζέ ή τα παστέλ είναι πιο δύσκολα στην αφαίρεσή τους και απαιτούν πάντα περισσότερες συνεδρίες laser αφαίρεσης τατουάζ.

Η 12 ετης εμπειρία μας στην αφαίρεση laser tattoo σας εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και τις καλύτερες τιμές.

Η επίσκεψη για την αξιολόγιση του tattoo είναι δωρεάν.