Κυτταρίτιδα

Ο πρώτος ενέσιμος επαναστατικός μηχανισμός για την θεραπεία της κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί έντονα ένα μεγάλο αριθμό γυναικών. Η κυτταρίτιδα ή τοπική λιποδυστροφία θεωρείται παθολογική κατάσταση του δέρματος και των υποδορίων ιστών που χαρακτηρίζεται από κακή λειτουργία της κυκλοφορίας της λέμφου και του αίματος με αποτέλεσμα την ανομοιογενή κατανομή του λίπους, την κατακράτηση νερού, την υπερπλασία και υπερτροφία του ινώδους ιστού.

kitaritida alidya

H παράγοντες προδιάθεσης της κυτταρίτιδας είναι το γυναικείο φύλλο, η φυλή, η δίαιτα, η έλλειψη φυσικής άσκησης, η κατανομή λιπώδους ιστού, το κάπνισμα, το αλκοόλ, το στρές και συνυπάρχουσες νόσοι.

Το ALIDYA είναι αποτέλεσμα της πιο πρόσφατης έρευνας επί της φυσιοπαθολογίας της κυτταρίτιδας. Αποτελεί μια νέα υπόθεση για την παθογένεια της κυτταρίτιδας που σχετίζεται με την τοξικότητα του σιδήρου.

Η επαναστατική σύνθεση του ALIDYA

  • εξουδετερώνει τη συσσώρευση τοξικών ουσιών η οποία προκαλεί διόγκωση των λιποκυττάρων και συνεπώς ελαχιστοποιεί το φαινόμενο της κυτταρίτιδας
  • έχει αντιοξειδωτική δράση
  • βελτιώνει την οξυγόνωση του ιστού
  • αλκαλοποιεί την αρτηριακή μικροκυκλοφορία
  • ρυθμίζει την φυσιολογική λειτουργία των λιποκυττάρων στον υποδόριο λιπώδη ιστό
  • διαλυτοποιεί και αφαιρεί τοξικά εξωκυτταρικά στοιχεία.

Το ALIDYA εφαρμόζεται με την τεχνική της μεσοθεραπείας σε εβδομαδιαίες συνεδρίες σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος που εμφανίζει κυτταρίτιδα και συγκεκριμένα στην περιοχή των γλουτών, των μηρών, στα γόνατα, χέρια και κοιλιακή χώρα.

Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, την περιοχή , την ηλικία, και τον βαθμό της κυτταρίτιδας. Για την εξασφάλιση ορατών αποτελεσμάτων απαιτούνται κατά μέσο όρο 4-12 συνεδρίες.
Τα αποτελέσματα είναι γρήγορα και ορατά από τις πρώτες εφαρμογές, οι ιστοί απαλλάσσονται από τοξίνες, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, ελαστική και σφριγηλή, το τοπικό πάχος μειώνεται αισθητά, η κυτταρίτιδα εξαφανίζεται. Θα αισθανθείτε το σώμα σας να αναδιαμορφώνεται.

Στο δερματολογικό ιατρείο dermatology laser center το επιστημονικό προσωπικό θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας κατά τη διάρκεια ενός προσωπικού συμβουλευτικού ραντεβού και θα αξιολογήσει εάν μια θεραπεία με ALIDYA ενδείκνυται για την περιπτωσή σας.

Σύμφωνα με την εμπειρία μας με ALIDYA® Μεσοθεραπεία είναι μια αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία για την κυτταρίτιδα, με ικανοποιητικά αποτελέσματα για τους ασθενείς.