Λιποπροσθετική

Η λιπομεταφορά, ή λιπομεταμόσχευση, είναι ένας μοναδικός τρόπος να αποκαταστήσετε τον όγκο στο πρόσωπο, το στήθος ή τους γλουτούς, ενώ ταυτόχρονα αφαιρείτε λίπος από κάποια άλλη περιοχή στην οποία πλεονάζει. Το διπλό όφελος

Σε αντίθεση με τα ενέσιμα εμφυτεύματα, η λιπομεταφορά είναι μια θεραπεία “2 σε 1”. Πρώτα εφαρμόζουμε λιποαναρρόφηση για να αφαιρέσουμε το λίπος από περιοχή περίσσειας που εσείς θα διαλέξετε. Προτιμούμε τις περιοχές με το “επίμονο” λίπος, που δεν ανταποκρίνεται στη δίαιτα και τη γυμναστική. Η αφαίρεση είναι απλή και ανώδυνη, γίνεται υπό τοπική αναισθησία στο άνετο περιβάλλον του ιατρείου. Μπορεί μάλιστα να βελτιώσει την εικόνα περιοχών όπως η κοιλιά, η μέση και οι μηροί.

Καθώς σμιλεύουμε μια περιοχή, προετοιμαζόμαστε να τονίσουμε μία άλλη. Οι συχνότερα τονιζόμενες περιοχές είναι το πρόσωπο, το στήθος και οι γλουτοί.

Το λίπος που αφαιρέσαμε υποβάλλεται σε μια ειδική επεξεργασία. Φροντίζουμε να διατηρήσουμε ζωντανά και δραστήρια τα βλαστοκύτταρα που αφθονούν στο λιπομόσχευμά μας. Στη συνέχεια, αφού “φορτώσουμε” το καθαρό λιπομόσχευμα σε μικρές σύριγγες, κάνουμε την έγχυση στις περιοχές-στόχους. Το στάδιο αυτό εκτελείται επίσης υπό τοπική αναισθησία και είναι ανώδυνο. Η ασφάλεια αυξάνεται στο μέγιστο, με τη χρήση ειδικών ατραυματικών κανουλών – και όχι βελόνας – για την τοποθέτηση του λίπους.

Η λιπομεταφορά είναι απόλυτα ασφαλής, φυσική και τα αποτελέσματα διαρκούν στο χρόνο

Η χρήση του δικού σας λίπους μηδενίζει την πιθανότητα κάποιας αλλεργικής αντίδρασης στο υλικό. Θα μπορείτε λοιπόν να χαίρεστε την τονισμένη ομορφιά του προσώπου σας ή τους σφριγηλούς και νεανικούς γλουτούς σας για αρκετά χρόνια.